Hej du sitter och stirrar jag vet du vill ha mig så ställ ner ditt glas och följ med mig hem

vart ska jag börja, livet flyter på just nu, nästa vecka börjar jag på mitt fasta schema på Plazis ska bli skönt, jobbar 6 dagar ledig torsdag, har inte jobbat nu på väldigt väldigt länge, så de ska bli sjukt skoj att komma tillbaka,

sen finns det så sjukt mycket mer som jag skulle vilja skriva ut här men det är så många som läser mig blogg som inte har någon rätt att höra om mitt privatliv, så jag lämnar de utanför bloggen.

kan ju berätta lite om min helg istället, i fredags var jag på Harry's hahah Anders var på besök så då ville han att jag skulle festa med honom, sagt och gjort vi hamnade på Harry's det var någon som han skulle träffa där.
just ja har jag berättat om killen med den asasnygga Adidas tröjan som kom in på Plaza för ca 2 månader sen, kanske inte. Hur som helst den var svart med turkosa ränder, och jag blev helt kär, i tröjan alltså :-)

Han hittade jag iaf på Harry's och han hade samma tröja på sig (karln var kanske 47 år typ) så jag gick fram och snacka lite med honom och sa att jag ville ha hans tröja, men han ville inte ge bort den, hans kompis kom fram och erbjöd han 1000 spänn  men han ville inte sälja den, hur som helst Anders blev jättefull och vakterna bad honom att lämna stället, då va klockan typ halv två, så jag kände att jag tänker då inte följa med ut, så jag stannade kvar och hängde med mina gubbar, haha. när det började närma sig stängning så säger Mr Adidas att han vill prata med mig, han kläcker ur sig att han vill bjuda mig utomlands, men han poängterar också att han verkligen inte raggar på mig eftersom jag va typ yngre än hans barn, jag var bara en väldigt härlig tjej. haha självklart sa jag. eftersom jag inte trodde på han ett dugg, hans kompis kom fram och sa att om det skulle bli så att Mr Adidas bjuder dig utomlands så kommer jag bju dig 2 veckor till Thailand.

Det var en väldigt intressant kväll måste jag säga, dumpade gubbarna och gick hem till Mr F för att sova

ja på lördagen var jag med Johanna och den lillplutten fick inte komma in på Olles så då gick vi till Vita Björn, men det var inte alls roligt kände jag sådär rent spontant alldeles för mkt folk och alldeles för höga klackar för att springa runt på en båt känndes lite såhär And your heels so high that you can't even have a good time
Men det var jätte skoj att vara Johanna måste jag säga, när jag dumpat Johanna på MAX på E4an så gick jag och mötte upp Dunkis för jag hade fått den uppfattningen att vi skulle äta på MAX i vanlig ordning som vi brukar göra, men ikke så vi skulle gå hem till mig och laga mat, men det blev inge av heller, så han skickade jag ut, sen skulle jag hem till Mr F och sova men då slutade han vid halv fyra så de blev inge av med de, så jag fick nöja mig med att sova med han på söndagen istället :-)  







BrunizZ och Pulldirullda = sant ♥

hej bloggen! kvällen har varit medioker, jag och sigge var på båten (vita björn) ikväll. träffade Pandredunkdunk med co. eeeeehhhm ja vad gjorde vi sen? jo juste! jag och ärkefienden Dunkis lagar korv :-)  men nu somnade mongot så jag passar på att smita




Godnattis ♥


(ni som inte har förstått det så är det ju pandredunkis som har knåpat ihop det här inlägget)

And your heels so high that you can't even have a good time

Undra om man kanske skulle gå och skaffa sig en suggardaddy, skulle nog kunna leva gott på de ja, haha näe kanske inte, men en rik man skulle ju inte sitta helt fel leva lyxliv och vara hemmafru med barnflicka och städhjälp, bara göra vad man vill på dagarna, skulle sitta finfint det, näe men hur jag pratar, pengar är ju inte allt i världen, det är ju bättre att hitta en fin kille som man tycker om, sen om han är rik eller inte är ju bara ett plus


känner att det bara är en massa ordbajs nu alltså så ja tror vi lägger ner   


Min fina vovve ♥

Vill du ligga med mig då.. om sanningen ska fram.

Redan två dagar sen jag bloggade, haha eller ja dumma jag klockan är ju efter 12, sitter hemma hos mamma nu tänkte gå och lägga mig, skulle egentligen träffa Mr F ikväll när han hade slutat jobba men så började jag och mamma att titta på snabba cash så jag orkade inte ta bussen hem, vi får försöka träffas imorgon istället. hur som idag har jag varit bakit halva dagen, blev ju Olles som vanligt igår, träffade massa trevligt folk redde ut mina problem med Linnèa också känns bra för jag har ju som saknat den tjejen under den här månaden,
Imorgon då? jo då är det fredag tekniskt sett lördag då ska jag leka med Johanna, hon ville bju på lunch men tillbaka till fredag vad händer och fötter har jag lovat bort mig till någon tror inte de iaf, isf får ni väl höra av er för mitt minne är ju inte det bästa
Idag har det varit skolfest typ eller ja för min lillasyster då, så vi har haft ansiktsmålning ätit popcorn gått spöktunnel och fått godis i fiskedammen har varit väldans skoj måste jag säga.
nu ska jag hoppa i säng
PoK ♥

Jag vet du vill ha mig!

Tror vi skippar det här med lösen i bloggen va. Kändes bara onödigt, hur som, jag har ju ändå inte bloggat sen jag satte lösen, läste i mattis blogg att det blir Granni för hennes del, jag vill också saknar det som fan, men nu är det ju såhär att jag har efter många om och med fått min tjänst på Plaza så det är fullt omöjligt för mig att följa med, men det känns jävligt surt måste jag säga. men men ska dra iväg till hösten hade jag tänkt men det blir nog inte Granni, har ju några tjejer som är sugen på att åka, jag har typ lovat alla att jag ska följa med till hösten haha de visar sig hur det blir, kanske drar helt ensam också, näää det skulle jag nog aldrig våga.


En dag när vi var uppe i bergen

its not about the money

Kvällen igår började som i vanlig ordning när man är på Olles väldigt bra (är ju som onsdags stammis där)
de dröjde inte länge innan det blev sämre stämning, en tjej som inte gillar mig speciellt mycket kom dit, yeeei tänkte jag fattas bara att hon skulle komma, hur som helt hinner inte mer än dricka upp min öl så dyker Rickard upp, så jag frågar mig själv kan det bli sämre nu. näe den värsta människan som finns har just dykt upp så det kan inte bli värre, hu som helst hade jävligt skoj ändå med Nina. träffade massa trevliga pojkar, en engelsman en tysk en fransman, ja sen va de säkert någon till också, engelsmannen och tysken trodde jag skulle följa med dom hem på en liten trekant, jag passade på den, och i vanlig ordning (eller ja nu va det fan länge sen) for jag hem till Mr. A

idag vaknade jag upp på grubbe, de åskade blixtrade och spöregnade kul dag tänkte jag och somnade om, vaknade igen vid halv två och kommer på att jag skulle ju möta upp picco som ska ta över min lägenhet klockan 3 så det var bara att stressa hem, till min stora förvåning så va det helt blå himmel och strålande sol.

hur som helst ringer till hyresvärden och han bestämmer sig för att besikta lägenheten medan vi är där städningen var godkänd, och som tack för att Rickard är psykiskt störd så blir jag tvungen att betala 2000 för en trasig dörr och ett låsbyte, så det tackar jag för, han är ju inte redan skyldig mig ca 70 000 så varför inte slänga på lite till.

näe nu känner jag inte för att skriva speciellt mkt mer ha det bra

Nothing peronal

Idag har jag varit ute i solen med Oscar hela dagen, han har hand om sin mammas hund i några dagar, det är en liten mellan pudel, just nu är han ensam med mig och det gillas inte han bara gnäller och sitter vid dörren.


Lilla charmtrollet Jack


Ikväll tänkte jag och Oscar äta lite tacos ska bli sjukt gott var jävligt längesen jag åt det.




Just ja, jag har bestämt mig för att sätta lösenord på min blogg, (kommer göra det om någon dag)  känner att det är för mycket äckligt folk som läser den, och när jag skriver så skriver jag mest för mig själv och inte för någon annan och på så vis kan jag skriva exakt det jag känner för, så ni som vill fortsätta läsa min blogg är mer en välkommen att skriva till mig och fråga vad lösenordet är. men det lär väl bara bli familjen eftersom alla andra är så helvettes fega!





Make love not war

Varför ska man hålla på att bråka om exakt allt för, vem orkar hålla på med sånt, man blir bara arg och ledsen själv och i slutändan så mår alla dåligt. det är lätt att bli arg men det är också lätt att förlåta.

att man förlåter någon betyder inte att man accepterar det den personen har gjort utan man förlåter för att slippa må dåligt gå vidare med livet och glömma det som tidigare varit.

men alla har inte så lätt att förlåta väldigt många är långsynt och envis vägrar inse att man har gjort fel själv. ska alltid ha en ursäkt innan man kan ge en ursäkt tillbaka.

När vi var små så beställde min mamma en stämpel som det stod kärlek föder kärlek hat föder hat Familjen frisegård jag vet inte riktigt vart hon använde den, men det är väldigt fint och sant.

att hata någon och vara otrevlig gör bara så att den man är det emot blir arg och är dum tillbaka sen blir det bara värre och värre.  

Vänner och pojkvänner kommer och går dom enda man egentligen alltid bara har kvar är sin familj, eller det borde iaf alltid vara så. 



Nu tror säkert många av er att det här inlägget handlar om han men det gör det inte

En mening kan han få och de är väl bara såhär i'll forgive you and now i want to forget you

I think i like this guy

orkar inte blogga nå idag nu ska jag och Maggan ut och leva rövare, kvällen igår gick hur bra som helst var jätte mysigt, som min rubrik säger mhm ^^, vi ska träffas snart igen känns bra att ha träffat en riktig man
på återseende


Puss från mig ♥

It's a date ;-)

hej hej igår blev det olles för hela slanten, jävligt trevligt var det, idag då? jo ska fixa mig nu lite lätt för vet ni va, jo jag ska på date,

livet leker och allt känns bra

Nu har jag inte tid att sitta här längre, ni får ha det så bra

För jag vill knu, knu, knuffa dig i sängen

känner att jag förlorar mina läsare, men det kan väl bero på att jag inte bråkar med någon för tillfället, det är ju bara de ni vill läsa om, när jag mår dåligt, men fine något ska vi väl kunna komma på att skriva om får väl hitta på något annars då.

har varit med Thilli på stan idag och Maggan en sväng innan hon börja jobba, satt vid kajen och dampade på några 12 åringar med adidaströjor som tyckte det var kul att mata måsarna, sen har jag ätit årets första rullpizza jävligt gott var det.

kvällen då ? ska man iväg på äventyr eller bara va hemma med lillpojken här hemma, det visar sig helt enkelt


Thank you for reminding me of why I'm sick inside

Hej hej folket!

idag har jag varit på stan sen klockan 11 och lekt med Johanna det har varit jätteskoj vi träffs ju int' så oft'! vi har planerat att vi ska ses nästa vecka igen och städa ur min gamla lägenhet, de är ju mindre skoj, sen så har jag också lekt lite med thilli och kaninis idag

det har varit sånt satans bra väder idag, åååh vad jag längtar till sommaren, nu blir de att hitta på något roligt!

jag och johanniiii förra sommaren på min balle


inte fagraste bilden men jag Thilli och Kaninis också förra sommaren

have a great trip

god morgon! nu är det snart dax att åka iväg till den där helvetes bussen på väg hem, hoppas jag kan sova lite iaf, har inget att läsa den här gången läste ut min bok under resan ner, nu blir det att slänga ner kläderna i resväskan sen en till cigg. hörs!

Och så va de ju det här med en rubrik också

Idag har jag inte gjort ett skit, har kikat på nästan hela andra säsongen av Carlifornication, har ett avsnitt kvar, är jävligt less på Mia hon är en sån jävla bitch, känner just nu att jag inte har så jävla mycket att säga, så vi lägger ner nu, ha de bra 


Man var ju ganska söt när man var 15

Jag säger 40 brudar på ett sommarlov.jag säger lätt, det har redan skett

Imorgon kommer jag hem och gör Umeå osäkert igen (Y)  har varit en trevlig vistelse men nu är det dax att ta tag i livet

Jag borde inte men jag gör det ändå

för ca en månad sen fick jag ett meddelande om att du ville att jag skulle kika på Carlifornication du sa att jag borde se den och det handlade om vårat liv, mycket har hänt nu på 30 dagar, som inte går att förlåta eller ta tillbaka, och igår kikade jag på i princip hela första säsongen.
vi har hållt på med den här dansen i snart 7 år och jag hoppas och vill tro att den är slut nu, som sagt mycket har hänt på en månad, jag vill inte ha något med dig och göra och du vill inte ha något med mig att göra längre, jag skriver inte det här för att bråka på något vis, förmodligen så kommer jag radera det snart, utan jag vill ha någon form av avslut, slut på bråk slut på skitsnack ja slut på allt som har med dig och mig att göra, och jag hoppas att du känner samma sak, man ska inte leva i det förflutna man måste titta framåt och gå vidare och om hon gör dig lycklig och till en bättre människa är jag glad för de, de va det sista jag hade att säga om det här, även om du inte förtjänar det än så hoppas jag att du blir lycklig, det är jobbigt att vara arg och hata någon så jag förlåter dig för allt du har gjort (sen får du göra som du vill) men nu är det dax att gå vidare.

världens bästa serie genom tiderna

Haha jag och Matti ligger i varsom ände av soffan och gråter till vampire diaries, pappa tror att vi är knäpp, haha

hur ser planen ut idag?

vad ska man göra idag då? finns fan inget att göra, har inte gjort något typ sen jag kom hit, imorgon fyller chrullchrull år så då blir det grillning, får hoppas att vädret håller, annars blir det lite kyligt att vara ute idag tänkte jag vara med lina och barnen,  men nu blir det väl till att klä på sig, kan ju inte åka i min tomte pyjamas, haha
vi hörs när vi hörs

Nej!

idag orkar jag inte blogga, tack för idag
ni får en bild från stranden i canni ist

bye bye

Nu har jag duschat och diskat så nu ska jag bara vänta på att håret ska torka lite sen ska vi åka iväg till valbo


hörs senare


People change, life goes on, don't make a big deal about it

God morgon! vaknade för en stund sen, kaffet är slut men det positiva va väl att pappa sa att vi skulle åka ut till valbo, kan ju kanske bli skoj. måste duscha också, sen ska jag diska, så jag har inte tid att sitta här.

Kofta INTE tröja

Sebastian/Sebbe/Musse/Stalkerboy är bra envis han, vägrar inse att jag lånade hans kofta i lördags, han säger hela tiden att det va en tröja så jag fick poängtera flera gånger att det va en kofta och INTE en tröja. så nu har vi rett ut de, så bra kom ihåg nu att det va en kofta och inte en tröja ♥

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10..... Andas in, andas ut

kanske en bra film gör så att jag lugnar ner mig, orkar inte skriva om min skit här, ska bara skriva bra saker hädan efter så att ingen kan gotta sig..
Helt obrydd om livet och chillar lite i handfatet

Jag vill kramas... Ja men kom hit då förihelvette ♥

varför ska jag åka till en liten tattar håla för att du vill kramas ? näe kommer inte på frågan du får åka hit.. PUNKT!

(näe jag är inte alls arg skulle jag aldrig vara )


Saknar Granni väldigt mkt

Nu har jag och Matti tittat på GG och howie för er loosers som inte förstod så är det Gossip Girl och How i met your mother men nu då pappa vill att jag ska diska lite sent att göra det nu kanske så jag får skriva en lapp att jag gör det imorgon.

matti sitter och gör något test i en tidning och de visar sig att det är jag som är mattesnillet i familjen, hahah JAG?! hur sämst är inte hon dårå.  

Näe eftersom jag missar BB under hela tiden som jag är här så är jag lite ledsen, pappa har inte kanal 11 av någon anledning 


Älex och jag vilar oss  lite på Granni

Matti kan inte prata och borsta tänderna samtidigt

Idag har jag varit och lekt med bebisarna hemma hos lina eller ja bebisar och bebisar dom är ju flera år iaf. Det har varit en väldigt bra dag, leah är ju kanske hur söt som helst ja milo också för den delen, inget kan förstöra mitt humör, på söndag kommer jag hem till Umeå de har väl blandade känslor. men man ska ju leva i nuet.
Nu ska jag kika på gossip  sen vet jag inte riktigt vad som händer

Påstår att jag ljuger, vem vet sanningen bara du och jag.

vet inte vad du tror men det var ju sanningen bara du är galen och jag tycker synd om "A" som fallit för dig du kommer fucka upp hennes liv som du gjort med mitt, kunde jag så skulle jag gå tillbaka 7 år och sett till så att jag aldrig träffade dig

No more mr nice guy

Måste bara lägga till att jag tycker synd om alla tjejer som träffar dig för du kommer aldrig förändras alltid bara en otrogen jävla hora, men det är ju bara sån du är det är ju inte ditt fel du har ju en "sjukdom"
jag hoppas verkligen att hon läser min blogg, och att hon inte faller för din charm, och gör hon det så får hon ju passa sig för vipps så smäller det på fyllan. sen låter det jag skulle aldrig röra dig igen gör inte så mot folk jag tycker om  och bryr mig om, sen va de ju som sagt det här med otroheten och lögnerna, jag hamnade i fyllecell för jag bråkade på max a.k.a jag sov hos en brud men vi "gjorde ingenting" då kan man ju fråga sin om ni inte "gjorde någonting" varför då i helvette ljuga och säga att man hamnade i fylle cell
Att kanna igen en psykopat

1. X har en tendens att i varje grupp framstå som navet kring vilket allt rör sig.

2. X är charmerande och underhållande, men på något ogripbart sätt ytlig.

3. X som i gruppen är så sorglös och charmerande ses ofta allvarligt funderande och närmast frånvarande när den tror sig inte vara iakttagen.

4. X tycks alltid veta bäst.

5. X talar gärna nedsättande om icke närvarande personer, även sådana som den i sällskap med ofta tycks gilla.

6. X uttalar sig ovanligt mycket i moraliserande ordalag och fördömer påfallande ofta sådant som är moraliskt förkastligt och inte sällan avsluta detta med att poängtera att X själv aldrig skulle kunna göra så.

7. X humör är lynnigt och efter ett vredesutbrott kan X på ett ögonblick vara glad, skratta och bete sig som om utbrottet aldrig hade ägt rum.

8. X kommer ofta i konflikt med andra.

9. X ser på dig med en intensivt iakttagande blick.

10. X ser sig ofta om, som om X söker efter någon i närheten och blicken är då koncentrerad.

11. X talar om vänner, men lever solitärt och i grunden utan sådana band till andra som man annars har till sina vänner.

12. X framstår gärna som kunnig på vilket område som än diskuteras. Något djup i kunskapen finns dock aldrig.

13. X har inga hobbies, men kan gärna tala om att ha sådana och X kallar alla för sina vänner lika snaraktigt som X pratar skit om dem.

14. X lovar runt och håller tunt.

15. X ljuger ofta och om sådant som inte behöver ljugas om.

16. X uppför sig socialt klantigt och följer inte vett och etikett, samt kan ha ett ovårdat språk mitt upp i ett annars belevat sätt att föra sig


14 av dom här 16 frågorna stämmer in på pricken på dig.

god morgon god morgon.

God morgon! eller ja morgon och morgon vaknade för ett tag sen. idag ser planen ut att åka till Lina och leka lite med barnen, sen vet jag inte blir väl i vanlig ordning att bara åka hem och glo vid datorn. sola skulle jag också vilja göra men de lär ju inte hända. hade inte mkt att säga hörs när jag kommer hem

Död åt umeå

Är inte ett jävla dugg sugen på att åka hem till Umeå falska fittor och äckliga lögnare inget för mig, kunde jag skulle jag nog stanna kvar här priset för sveriges omognaste människa går inte bara till en i år om man säger så.
Sjukt less på allt och alla.

XOXO

Näe så sjukt tråkig dag har det varit idag, tror jag måste gå och lägga mig, men vi hörs väl imorgon

Call me a sinner call me a saint

Haha "Musse" gillar att vara stalkerboy och vägrar avslöja hur han hittade mig, karln har ju inte faceboken han bojkottar skiten, tror vääl inte att det är så svårt iofs att hitta mig är väl bara skriva mongo/tönt/nörd på google så kommer det väl fram. men jag finns iaf i vanlig ordning på 073 76 318 76 om det skulle vara så att man kanske skulle vilja höra av sig utan att vara stalkerboy

Im happy, happy, HAPPY!!

Nu är Matti hemma, men hon är ju lika osynlig som om hon inte vore det, enda skillnaden är att jag måste använda pappas dator ist för hennes, sitter och glor på CSI nu ytterst tråkigt måste jag säga, idag har jag inte gjort speciellt mycket vaknat ätit suttit vid datorn ja extremt tråkigt och så kommer Matti hem och är skit tråkig
Nu känner jag att jag bara skriver massa skit så jag lägger ner nu.

Livet leker och allt känns bra

Stalker boy much Musse ;-)

Fick den här kommentaren nyss

Postat av: "musse"

hmm, bra roligt att träffa dig iaf. ^^

 

Ja det var kul att träffa dig också Musse, hur du hittade min blogg kan man ju fråga sig ;-P

 

 


Sug och svälj trevlig helg.

Undra om det är för att psyka mig som du håller på som du gör, så klart att du ska hitta någon ny på en gång, men det var ju det jag sa från första början förmodligen någon som redan har funnits där under hela tiden, och nu när vi inte har något med varandra att göra så är det bara att go for it, låtsas som att det är någon ny.

Egentligen vill jag inte ge dig någon uppmärksamhet över huve taget, för det är ju de du vill

orka lägga energi på något dåligt och negativt






Stämmer in rätt bra på ett äckel som du inte sant.

How do you feel about yourself?

Statistiksiffrorna går upppåt så fort man bloggar lite men så fort man inte skriver så sjunker dom igen, det är som att folk känner på sin när man har skrivit och inte.

valborg va väl rätt okej, inget speciellt vi va på oleary´s eller ja först en sväng hos Chrilluz sen stenebergsparken och sen hos Martin

Matti har jag inte sett sen i fredags då hon har bosatt sig hos Älex, men hon kommer väl förhoppningsvis hem idag.
jag och pappa ska iväg och äta något äckligt på pizzerian nu  


Matti och jag första året på canni

RSS 2.0