Don't be a little bit*h with your chit chat!

Usch! fortfarande massa sjuk, hur ska detta gå vill ju vara fit for fight på midsommar ju!
och inte äre nån som vill komma och ta hand om mig heller, nä måste fixa allting själv hur snällt är de =(
har legat i sängen typ hela dagen idag, känns förjävligt när de har varit så fint väder

Nu ska jag väl försöka städa lägenheten eller nå Matilda ville tydligen förfesta här ikväll


Jag undrara va jag kan skylla på dig idag då ;-)

nu sitter jag på bussen på väg till yumeyooo, först när vi kommer till stationen så ser vi att det är utbytesbuss till Sundsvall, de kom aldrig någon buss Matilda blir lite grinig och ringer kundtjänst dom säger att bussen är helt inställd, man baah whaaaat?! schysst att dom informerar om de, men sen kom de nån random buss som vi kunde åka, fick åka gratis till och med.

Nu sitter jag här och internet buggar som faaan så är lite smått irritert, men ja har ju iaf internet
Mutt ligger och sover och jag har tråkigt


just ja Kinder vill ju så gärna att ja ska publicera kommentaren som han skrev i mitt  why why why inlägg så jag får väl ta och göra de då =)


1, 2, 3, Fanta och Rosé !

what u gonna doooo

Ni kan ju bara ignorera mitt tidiagre inlägg, va lite arg igår utan anledning

Hur som helst så är jag och matilda inte anklagad för stöld längre de lades ner i brist på bevis
vadå brist på bevis de fanns inga bevis jue?!?!

Nu ska jag nog lägga mig i badet en sväng

it's still a game for you!!

orkar inte ens blääääääää är bara så jävla less

why why why why why why why?!?!?!?!?

i'll tell you wuy because im stupid!!!

bye bye yumeyooooo hello gävle!!

Nu bär det av mot Gävle men först mellanlanda hos Johannie och hämta min cykel och låsa in den på Plaza

The sky is the limit

ja i lördags fick jag sluta tidigt från jobbet, självklart blev de en liten tripp till krogen, ja Krogen krogen dvs där de var bartömmning fans typ ingenting gott kvar i baren, så man fick ta de som serverades haha började med en 4a jäger och en öl, kanske hur gott som helst. hade en riktigt kul kväll, men de va inte Perkiö's förtjänst hon höll bara apå att tjaffsa med sin pojk hela kvällen så ja sprang runt där ensam, fast då va ju allt som vanligt :P

hur som helst när klockan började närma sig 2 så va jag tillräckligt full för att dansa de kommer fram en kille och vill dansa visst varför inte tänker jag och va gör killen joo han lyffter upp mig och slänger in mig i skummparty delen  så hela jag blir dyngsur!! INTE OK! slutar med att vi har en brottningsmatch där i skummet folk började heja på och grejer, ha hängde inte med så mkt men ja tror att folk trodde att vi skulle börja ha sex där på golvet, men nej nej så va inte fallet jag ville bara vinna haha.. hur som helst blev de en taxi hem sen i blöta kläder, har nog inte fryse så mkt i hela mitt liv när vi stod där ute och väntade på taxi

nu är jag hemma hos mamma vet inte riktigt vart hon är, hon gick för att lämna grodan på skolan men de va 1½ timme sen (de tar ca tio min till skolan) tror jag ska ringa och höra vart hon är

Vi tar nästa tio i.....

Matilda tycker att jag är seeeg på att fixa mig och höll inte alls med mitt tidigare inlägg, men i själva verket så är det nog hon och jag i combo med vin som är sjukt seeeg.

- Okej vi tar 10 i 7 bussen (tar en sipp vin)
-de låter bra (står vid spegeln och fixar sig + dricker vin )
Pappa: Nu är klockan snart kvar i så snart får ni springa
Vi: äääh vi tar nästa tio 1
Klockan blir 20.45 vi är inte redo
Dricker lite mer vin bestämmer oss för att ta nästa 10 i

Ja och så håller vi på fram tills att vi inser att de inte är värt att fara på den där förfesten som vi skulle på och så drar vi till krogen på en gång.

Men när jag är ensam då kan jag vara snabb som fan, en gång glömde jag ställa klockan på kvällen, vaknar 15.12 när Tudde kommer in och säger Skulle inte du jobba idag? jag flyger upp slänger på mig kläderna och är redo med smink och allt och hinner med 15.17 bussen. Den ni!




klar för krogen på 10 min

vilken tjej känner vi alla som kan kommar ut ur duschen och vara redo för krogen på 10 min? jo mig!
kände mig lite stressad att ja bara hade 30 min på mig att fixa mig för jobbet, kom ur duschen 10 över och 20 över va jag redo att åka så nu hinner ja till och med me ett blogg inlägg! skriver bara skit men de behöver ni inte bry er om , ska nog slänga in linserna nu när ja ändå har tid

pusspuss

I wanna be a billionaire so fricking bad

Ja i förrgår blev de jobb mellan 06.30 och 01.45 (Y) fick dock vara ledig under lunchen för jag behövdes inte då, så jag va ledig mellan  11-15.30 tänkte ja men då kan ja väl åka hem och sova lite men ikke när jag kom hem höll dom på för fullt med slagborren, så de blev inge sova för Esmeralda inte.

De är en ung kille som alltid bor på Plaza jävligt social prick, igår visade det sig att han bor i Gävle så vi började prata lite sådär skit kul när man träffar sånt folk, vi kommer säkert ses på hartan när ja åker ner nästa vecka (Y)

nu ska jag gå och tvätta håret i diskhon ( mitt badrum är inte klart än ) för jag orkar inte gå och duscha i tvättstugan med vatten som inte finns, de är värre än vattnet hos pappa.


Mycket mer sommar än så här blir de inte! 




haha när ja skulle fara upp på 8e våningen nu för att kissa möter jag en av badrumskillarna och han säger att jag redan har fått dusch och toa, jippi en riktig dusch! så ja åkte upp till 8e i onödan

I don't gine a, i don't give a, i don't give a....?

Jippi jag kan de där med att länsa ett konto snabbt betalat hyror/räkningar nu och har 54 kr kvar fram tills den 15e. sooooo frekking awsum! tur att jag jobbar hela veckan och sen åker jag till papi

usch nu vart jag deprimerad, ska fixa min inför jobbet.

hörs när vi hörs!

Dubbelpanna är de nästan samma som dubbelmacka?

Dubbelpanna imorgon så jag måste verkligen försöka sova nu, kommer inte att gå skit bra kan ja säga, börjar klockan 07.00 till 23 isch!

klockan går och jag är über pigg hur ska detta sluta? har inte jobbat frukost på ca 6 månader


RSS 2.0