Livet 2.0

Som jag sa tidigare så händer de ju massor i livet just nu, idag sa jag upp mig från Scandic känns väldigt jobbigt kommer sakna alla i umeå väldigt mkt, men jag har blivit erbjuden 100% här i Gävle så jag kände att jag inte kunde tacka nej till de.

Hade jag inte fått den här chansen så skulle jag nog ha åkt hem till umeå när min tjänstledighet tog slut, umeå kommer nog alltid vara mitt hem, men just nu är det här jag bor och det känns bra att tänka så.

Livet känns bra måste jag ändå säga, ska börja ta tag i saker och ting nu så fort som möjligt när pengarna rullar in.
Nu ska jag kika på serier som jag missat under veckan ha de bra!


Kärlek <3

Idag är det torsdag och då vet ju alla vad som händer! Enkelt, Helt Enkelt!
De är tredje dagen i rad nu som jag hänger med Alex My Love, vi hållet på att laga mat nu, det blir korvstroganoff och ris mumma!

Nu tänker jag röka fast att jag inte får


Det går bra nu, kompis, det går bra nu!

Fan vad mitt liv flyter på bra, nu händer de grejer, tänker inte gå in på de just nu, allt måste bli helt klart först.
Men ibland funderar jag vilken sten jag legat under dom senaste tre åren, jag kan bara tacka alla idioter som kommit och gått i mitt liv, utan dom hade jag aldrig varit där jag är idag, så tack!

So until next time!


I'll be your platinum, i'll be your silver, i'll be your GOLD!!

Nu va de så där längesen jag skrev igen! Har egentligen ingen lust att skriva, det är så mycket enklare att instagrama en bild lite text sen är de klart! Ni hittar mig på eFrisegard ;-)

Ibland känner jag bara att jag vill flytta hem igen, hem till mitt gamla liv till mina vänner och mitt jobb, men mest så känner jag att här mår jag bra här kan jag starta på nytt, göra något nytt, våga ta steget vidare, känns bra med C vill inte släppa tanken på att de skulle bli något seriöst, men än så länge träffas vi bara, orkar inte göra dom förra året och hoppa in i något för att de känns bra sen nio mån senare bli dumpad, hur som så känns det bra att vara i Gävle, men kommer upp och gör stan osäker snart, haha nä men upp och hälsar på iaf ;)


RSS 2.0