Du är rosen jag är bladen

Det är ju ändå några som troget går in på min blogg dagligen i hopp om att jag ska skriva något roligt, men jag har ju inget roligt att skriva om.

Förra veckan träffa jag en kille som ville bjuda mig på frukost, haha tjena tänkte jag, påminde väldigt mkt om en annan kille som jag träffade under många år, hur som, så valde jag att möta upp han söndag morgon och gå till ett ställe som serverar brunch, jag satt där och tänkte kopia av R Kopia av R, blev lite lätt äcklad, jag satt där och tänkte om jag blundar nu så är det flash's sen -05-06. Så till slut va jag ju tvungen att fråga om han kände R, och vad svarar killen jo " Ha! R ja men han vet jag ju vem det är, det är ju han som lärt mig allt jag kan, han var ju en kung en gång i tiden"
Kräk tänkte jag, måste ju avlägsna mig ganska snabbt. Visst jag hade väldigt roligt under många år med denna människa men också mkt dåligt, men idag är allt mest som bortblåst, vet inte vad han gör idag eller hur han är, jag kan ju bara säga hur det var då, och det är de jag ser i den här personen, lite läskigt måste jag säga, och till råga på allt så är han adopterad från samma land.

Har träffat han några gånger nu och märker mer och mer hur fel jag hade, väldigt lika men ändå väldigt olika.
Kan bli bra men kan också sluta som alltid i mitt fall i skit.

Imorgon är det jobb igen, varit ledig några dagar nu, har varit lite skönt men blir så jävla rastlös

En bild från dagliga promenaden


Alla har väl fallit nån gång i trans, fått känna denna värme av sann romans

Nu har det inte blivit mkt bloggande senaste tiden, blir ju väldigt mkt jobb nu har nig varit ledig fyra dagar sen jag började på Söderhielmska, det är sjukt kul och jag växer varje dag, tycker att helgerna är roligast för då träffar man så mkt folk som man känner, och konstigt nog lär känna nya folk, hur man hinner med de vet jag faktiskt inte ;)

Väldigt många försöker ragga på än, en kille fråga för nån helg sen om jag visste vart blablabla gatan på söder låg, nej svarade jag. Så han säger imorgon vet du de;) haha

Nä men kul är det.


RSS 2.0