Call me a sinner, call me a saint

Jag och pengar är inte speciellt bra kompisar, jag fattar inte vart dom tar vägen, när jag får lön är den slut på en kvart typ, tror jag är miljonär den 15e när lönen kommer sen är jag fattig 3 ½ vecka. sen har jag ingen aning vad jag har köpt , haha måste bli bättre på det där med ansvar.

Hur som helst när jag var 16 år fick jag 16 långa röda rosor av VärldensBästaViktor, dom har fått utstått ganska mkt bland annat typ flyttar 15 miljarder katter som älskar att äta på dom, men jag har dom kvar har förlorat några så nu är det bara 9 kvar, men jag vägrar att kasta dom, får se hur länge jag har kvar dom.

Fick också veta här om dagen att när mitt vikariat tar slut kommer jag att få en tillsviddare anstälning alltså en fast tjänst för er som inte förstod Grattis till mig  , nu hade jag nog inget mer att berätta så på återseende!


Bilden har inget med inlägget att göra, ville bara visa hur snygg Matti va när hon va liten.


PoK♥ 

Today I don't feel like doing anything

haha det är fortfarande folk som har hopp för min blogg, fortfarande några stycken som är inne dagligen, nu har jag ju inte bloggat på vääääldigt länge, har inte haft någon direkt lust heller.

livet rullar på som vanligt jobb jobb jobb och åter jobb sen olles på onsdagar är ju aldrig fel.

mina nissar börjar blli jättestora nu måste dom lämna mamma och de fort.
Ni kan ju kika in dom på blocket om ni är sugen här mammorna löper och jag håller på att bli tokig.


Här är min absoluta älskling

jag känner att det kanske är da att flytta ifrån haga snart är så sjukt less på min granne som ALDRIG kan hålla städat i köket, sen så snor han min mat också, min hyresvärd älskar mig och vill verkligen inte att jag ska flytta så snart blir det att säga till honom att det blir antingen jag eller min granne som måste ut.

ikväll vill tjejerna att jag ska följa med på gaia men jag har inga pengar får lön på tisdag, så det blir att bara vara hemma, tog det lugnt förra helgen också, det är ganska skönt måste jag säga, slippa vara bakis när man vaknar, härlig känsla det haha

apropå flytt så skulle jag vilja komma bort från Umeå, vet väl kanske inte om jag vill tillbaka till Gävle men bort från Umeå vill jag iaf, helst skulle jag vilja dra utomlands, men det kommer säkerligen inte hända under den här livstiden, sen vill jag ju inte åka ensam heller såå..

näe nu ska jag hopp in i duschen sen får vi väl se vad som händer, ska väl laga mig nån mat

PoK
         

RSS 2.0