See the fact that they just can have my ass back is about to come over them

Älskar Hoffmaestro! nu sitter jag och repeatar So do you och Hayway man, jahopp va häner ikväll tro, de är valborg jag har inte direkt nå pengar, tror ja ska åka till min mamma och umgås med henne, hörde något om en ostbricka. Meee like! de är ganska mkt folk som har bjudit med mig ut, men som ja sa pengarna är ju kruxet.


Nu ska jag ner och möta Fejkis på stan sen blir de serious thinking about the carebox, har inte sett något snällt från Alex soooo you know what that mean!

En råtta på menyn

sitter hemma hos mamma nu trött som ja jag vet inte vad, vaknade halv 7 när valparna började skrika, inte gick de att sova då inte. nu ska jag åka till jobbet snart, ikväll har vi ju En råtta på menyn ni som inte vet va de är eller skulle varia intresserad av att gå och kolla kan klicka på länken och boka biljetter. de är riktigt underhållande kan ja lova. har ju sett de några gånger :P  näe nu ska jag sätta mig i lådan innan jag går till bussen


sov gott!

hittade mass fula bilder på mig själv som äckel Alex har smygtagit


Huuuh? woooow mat på hyllor i en butik?
Neandertalare 3000!


nu ska mongot gå och sova goooooooood natt!!

De finns inge snällt sätt att säga de här på. Dra åt helvete!

Tisdags corona foooo life!  ja igår efter jobbet blev det en liten tripp till corona, där mötte jag upp Anton och Vicke allt står inte riktigt rätt till hos dom pojkarna haha men kul hade jag, i morse såg jag att de va spya på mig toa sits någon som känner sig skyldig ? inte va de jag iaf. nu bär de av till jobbet sen ska jag kanske till mamma, så ni får ha de så bra allihopa.

Två dagar kvar tills ja ska gå igenom allt i careboxen Alexandra ligger inte bra till kan jag lova, blir nog deleten på dig lilla flicka!

Jag = extrem brandrisk

jahopp det är bara att inse fakta, jag är en fara för mig själv och folk i min närhet. jag ska förklara, jag kan verkligen inte bo själv. varje gång jag lagar mat hemma lämnar jag alltid plattorna/ spisen på sen om jag skulle råka gå in i köket av misstag upptäcker jag att ve är väldigt varmt och inser va jag har gjort, nu ca 24h senare upptäcker jag att jag glömt plattången på (Y) jag tyckte att de luktade lite bränt när ja kom hem men tänkte inte mer på de. en gång råkade jag slänga kläder på en lampa som inte hade någon ram då tyckte jag också att de luktade konstigt, hade väldigt bråttom till bussen och som hastigast kikade jag in i mitt rum och ser att de ryker hur mkt som helst, så kort och gott jag borde inte få bo ensam, man vet aldrig va som kan hända 


Min lägenhet dåååraaa!

Det är många som har frågat som vill se hur jag bor nuförtiden folk som inte kan åka hit och titta själva så ja tänkte lägga in lite bilder på lägenheten vet inte om dom blev så bra, men man ser iaf lite hur jag bor.

Hallen





Köket



Balkongen



Vardagsrummet





Sovrummet



Ja de blir inte bättre än så, ja är nöjd och trivs väldigt bra, nu ska ja fixa mig för att sen åka och jobba
ha de gött!

Ps. måste bara lägga till att jag lägger hela Alexandras existens i min carebox och ska fundera på om jag ska deleta henne helt på fredag!

Vill ni veta vad en carebox är kan ni läsa de här eller här

Hej är Bloom hemma? Näe de finns ingen Bloom här..... Du kanske menar Theresa?

Idag 13.00 ska jag och lilla plutten på Winx club på bio


Bästa serien som finns enligt Theresa, vet inte riktigt om jag kan hålla med om de ?

Vi som sjöng "freestyla, raka maka fon" istället för "rock the microphone!

Oj oj oj! vem fick 464:- i dricks ikväll då? ..... jag så klart!! och de va från EN kille/man ganska kul kanske största dricksen Ever från en och  samma person här uppe ! han blev typ kär i mig, ville att jag skulle följa med ut efter jobbet, och så ville han följa med mig hem, men då va jag tvungen att sätta ner foten! han va typ från japan eller nå, kan ni tänka er när han skulle försöka beställa. En lökt lenstekslöla tack till föllätt. What?! jaha du menar Rökt RensteksRöRa, nej jag är inte rasist och Japhanesen du behöver inte bli upprörd, ja har inget emot dig krullkrull♥ inte ditt fel att du inte är svensk :P haha men okej nu slutar vi vara rasistisk. tror de börjar bli dax för sängen snart skriver bara en massa skit märker jag


SOMMAR!! ge mig!!

Jag gillar att de ser ut som att ja är smalare än Matti! hihih


The vampire diaries <3 <3

Gosch!!! vad jag älskar vampire diaries säger jag bara! hade inte så mkt mer att skriva idag , ska på jobbet senare och imorgon ska jag och lilla älsklingen på bio ska bli skoj!


Damon är ju så JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA snygg!!!!

ERRRRRRROOOORR!!

Nu är jag måttligt less på dom där jävla badrumsrenoverarna  börjar borra klockan 8 på morgonen. Error!
om det är någon vänlig själ som låter mig sova hos den skulle de vara trevligt, de går inte ens att lyssna på musik. nu ska jag göra mig klar för att åka ner på ett möte, sen vet ja inte va ja ska kunna hitta på i hundra år innan jobbet börjar, ska på skatteverket också och adressändra hihi bott här en månad och inte orkat ändra

Error på dig Alexandra, kom hit igen nu! bästa borde ju om du flyttade hit! YES! nu på en gång!

Bla bla bla..

Nu blir jag helt seriöst arg, varenda jävla gång någon vill att jag ska ställa upp eller hjälpa till på nåt vis så finns jag där spelar ingen roll om jag skulle behöva gå till Holmsund och möta någon så skulle jag göra de, men om man själv vill ha något eller behöver hjälp är de inte en jävel som kan ställa upp! är det för mkt begärt kanske? näe! jag ska sluta ställa upp för folk som jag vet inte skulle ställa upp för mig. Jag är trött jag vill sova, jag har seriöst sovit en timme inatt, SOOOOOOO!? jag kan ligga och sova och de ringer någon mitt i natten och är ledsen eller har yratbort sig på fyllan jag klär på mig och möter/letar efter honom/henne. för de mina kära läsare är så vänner gör! snart kommer jags skriva saker jag kommer ångra så ja lägger ner här!

Nu ska jag ha en trevlig dag på jobbet med folk som faktiskt skulle ställa upp för mig...

Happy birthday to you, happy birthday to you!

Ja då va man uppe före tuppen IGEN! haha näe men så här tidigt har jag nog inte gått upp på jag vet inte hur många veckor. Matilda sover fortfarande och hon va vaken länge igår så hon lär sova i 14 timmar till, annars så är allt bara great! solen skiner känner värklighen att sommaren är på väg. På fredag åker jag hem till Umeå igen blev bara här en vecka för pappa och Matilda ska åka med upp så vi kan städa ur gammla lägenheten och de är inte direkt så jag tänker stanna en vecka och ta BUSSEN hem ist för att åka bil, nej nej! uuuuh!
Har inga bilder så ni får leva med ett tråkigt inlägg med bara text!

Idag fyller min stora syster 23 år lilla gamm tanten där! Grattis på födelsedagen Lina!


Sommaren är här och solen skiner jag lutar mig tillbaka och njuter av livet!

Idag ska jag åka hem till min älskade storasyster Lina och fira henne och henkes födelsedag, henke fyllde år igår och Lina imorgon så då tyckte jag att de blir ju perfrkt att åka dit idag!
Pappa och Matilda ligger fortfarande och sover, får se hur länge till, vet inte om dom ska med hem till Lina.
jag hade ju lovat lina att ja skulle komma med tårta, men ja har inte gjort någon så de blir lite svårt.
näe nu ska ja duscha klä på mig och ut i solen! underbart väder ute, snart är sommarn här!


It´s me..... I'm a freak, but thanks for lovin' me!

Ska man kanske försöka sig på att skriva lite blogg kanske. imorgon åker jag till Gävle till min älskling
I miss you sooooooo much! hihi tjifnizz näe men skämt åsido ska bli skönt att komma bort ett tag. när jag kommer hem är det mkt att stå i garanterat! ser dock inte fram emot bussresan ner, 7 timmar uuuuuh!

näe nu blir de nog en rejäl städning så de är fint när jag kommer hem igen! någon som vill komma och diska åt mig kanske ?  
ja som de ser ut nu så lär jag få packa de ska jag ska ha med mig till Gävle i ICA-kassar! great!
sånt som händer

Thats all for now!! 


Idag så fyller lilla snutten 20 år så jag kan inte annat än säga grattis!
En annan femma är att hon bor för tillfället i USA och inte har någon användning att vara 20 hihi
STORT grattis Olivia!!

RSS 2.0