Ja det var en kväll i juni, då när sommarn är som bäst!

nu har jag precis kommit hem från jobbet, fick börja kl 18 idag va rätt skönt, men det blir ju inte direkt nå timmar, de är lite drygt, tänkte ta mig en snabb dusch sen kolla lite serier innan man sluter dom vackra blå, börjar bli lätt hungrig nu också, åt donken tidigare idag sen glömde jag bort att äta nå mer. nä nu har jag inte tid om de ska bli nån dusch

Ay yo, Jeg digger å ha deg inn i livet mitt.

mitt, förra inlägg skulle publiceras i måndags, men något blev fel, så nu såg jag att det låg i utkorgen, så skickade iväg de nu ist kom till jobbet idag kl ett, spöregn så jag behövde inte kliva på fick börja kl 18.00 istället, om ens då, beror på hur vädret blir, så nu sitter jag hemma hungrig som fan, har inge mat här hemma och ingen mjölk så jag kan inte dricka kaffe heller. ja måndags kvällen sluta ju som den alltid gör med johan, festa till typ 07.00 jag och johan 6 flaskor bubbel och tre liter vin, bra där! vaknade halv tre har typ 100 missade samtal, dom hade ringt från jobbet och sa att jag måsta komma in och jobba, jag skrev att de skulle bli svårt då jag fortfarande kände mig full, fick till svar kl fem måste du vara här, ta en kalldusch! sagt och gjort fem var jag på jobbet, kanon de! om jag får ledig så blir det Malmö den 7e, åka ner och träffa Jonas, ska bli mysigt, men lite rädd är jag allt, måste jag erkänna, men det blir säkert kanon!' nu ska jag försöka få i mig nån form av mat ha de bäst nu!

We belong to the light be belong to the thunder!

Sitter och väntar på att få noppa bryna nu, har suttit här en timme men de måste göras, måste passa på när man är ledig, ikväll ska jag hem till pappa, men innan de ska jag och Johan sola lite, jag får ju bara färg i ansiktet och underarmarna på jobbet, och jag känner inte för super bondbrännan i sommar.

Nu har jag varit på Söderhielmska sen typ 6e maj, går väldigt bra, jobbar mellan 12-15 h om dagen, känner sig kanske lite sliten men de känner man inte så mkt av när man väl är på jobbet, har gått ner 6 kg sen ja börjat och ca 8-9 cm över magen, en tjej på jobbet sa till mig här om veckan "fan va smal du blivit" jo tjena svara jag, sen var jag hos lina en dag och ställde mig på vågen, jo mkt riktigt ca 6 kg lättare, då åkte måttbandet fram och såg att 8 cm försvunnit, och det här är av att bara jobba fick mig en liten chock när jag såg de, har inte ens tänkt på att jag blivit smalare för en jag såg de svart på vitt, inte behövt gjort ett skit o h bara rasar i vikt haha vissa har de bra, eller ja jag har ju jobbat som ett djur, men inte hållet på med nån träning för att komma dit jag är idag, men några kilo till så blir de kanon, får bara inte börja äta massa när väl jobbet tar slut.


På rosa moln svävar jag omkring.

Nu sitter jag på tåget på väg hem igen, har ca 50 min kvar, men jag vill inte åka hem, även om det är väldigt casual så trivs jag otroligt bra i J's sällskap, nu är de ca tre veckor tills vi ses igen, och ha då blir det ner till Malmö, ska bli skoj, han har ju varit uppe hos mig i Umeå så, livet känns väldigt bra just nu, har ett jobb som jag trivs väldigt bra på, har bra folk runt omkring mig mest hela tiden, visst jag jobbar väldigt mycket det blir i princip varje dag om jag inte tar ledigt som nu, ett normalt pass när det är soligt och mkt folk så blir det väl ändå en 15h som man jobbar, men jag är lite så att jobbar man så jobbar man, är man väl där kan man lika gärna ta hela dagen, men idag blir de kort pass börjar 18 och har vi öppet hela kvällen så slutar jag 02 vilket jag tror vi kommer ha, det är lite kul när man tänker på de, ett kortpass för mig är vad vanliga människor har som en hel dag. Undra hur länge man skulle orka med sånna här långa dagar. Nu vet ju jag att det bara är ett kort tag, så det är bara att bita ihop, cash is king lixom!


Vill vara kvar i min bubbla med massa mys och trevligt sällskap.

Efter två helt underbara dagar i huvudstaden så är det nu snart dax att fara hem till verkligheten och vardagen igen, känns inte alls skoj, vill vara kvar i min härliga bubbla och bara njuta av närheten, men men till nästa gång, men då blir det inte Sthlm då ska jag ta mig ner till Malmö och ha de bra där några dagar, vi bodde på Scandic malmen denna gång, verkligen jätte jätte fint där, känns inte alls som ett Scandic hotell, tog dock inga bilder på rummet som var super coolt, nu som bott där vet hur de är.


Flash-mobs

åååh! sitter och tittar på flash-mobs proposals på youtube! tycker det är så jävla gulligt, jag vill också ha en flsh-mob när the true love frågar mig, om det nu händer nån gång, haha

men än har man inte hittat mr. right, inte är jag bitter för de inte, han finns där ute, sen så har jag ingen stress med att gifta mig och skaffa barn heller, de kommer när de kommer.

RSS 2.0