I love the way you lie <3

Hej hej mycket massa jobb nu sista tiden så jag har inte tid att sitta vid datorn,
bejbsis är på träning och jag ska snart iväg till jobbet, så jag tänkte passa på att blogga lite
har väl inte hänt så mkt senaste tiden, jobbat och sovit är väl de jag har gjort, och varit med elsklingen då, men snart så är jag ledig jobb imorgon också sen på måndag, efter de är man ledig några dagar, och vad händer sen då tro? jo jag SlashAlex mutt och pappa drar 2 veckor till Cran Canaria ska bli AWESOME!!!
nu har ja ikke tid nå mera ska iväg mot bussen


Rullpizza = läskig?

Jobb jobb jobb och åter jobb, men idag då är jag ledig, jävligt skönt, jag och elskling ska ner på staden och fixa mitt sim-kort vette fan va som är fel med de har slutat fungera, sen ska Rickard få smaka en rullpizza, dom är massa goda, men han tycker dom känns lite läskiga, för er som inte vet va de är så är det en pizza som är ihop rullad som en kebabrulle.

ska väl börja göra mig i ordning nu så vi kommer ner på staden nån gång

Nån som känner er?

Jag tycker att ska man lägga sig i andras liv och slänga in massa skit kommentarer så kan man iaf berätta vem man är inte som den här personen



Glömde ju nämna de går att lära gamla hundar sitta, just nu sitter han i min soffa uppe i Umeå ♥


That's when love causes the dread. Was it worth it?

Igår va jag med Thillan och Nina, vi hamnade på en fest på berghem, där träffade jag Jakob och back's blev lite lätt chockad eftersom dom har jag träffat i Gävle med Matti, fast jag visste att dom var Umebor men ändå, de va kul blev lite väl trött där vid 1 halv 2 tiden och ville hem men eftersom alla skulle åt samma håll så stannade jag och åkte taxi med dom, de blev efterfest gick hem vid 6  tiden sov som ett barn, har lekt lite med Thillan och Nina idag med, sen ringde mamma och vi åkte på Nydala, det va fint väder men precis när vi kommer fram bli de jätte mulet och solen kom inte tillbaka. Theresa va en liten fjant hon tyckte vattnet var kallt så jag och Era fick bada ensam, jag tyckte verkligen inte att de va kallt ;-) jag älskar att bada och jag är inte den som är rädd för att förstöra frisyren.


Solen gjorde att vi blev lite väl vita :P hehe


Rosé i plastmugg ;-)


Jätte dålig bild men måste lägga ut den på neandertalaren Thilini som aldrig har sett mat nån gång förut ;-)


Måste bara lägga upp dom för att jag älskar dom! haha

You know that i love you boy... Alejandro Alejandro ;-)

Tänkte skriva nå kul men nää ångrade mig ;-)

Ses i dimman..

Don't giv upp baby open upp your heart and your mind to me.

Ja som sagt så va jag ju på Eclipse igår och även fast att jag har läst böckerna 70.000 gånger så tyckte jag faktiskt att den va skit bra, och crybaby som jag är så va de skönt att ha en axel att luta sig emot vid några tillfällen, haha *Hemlig* skrattade så jävla mkt när jag satt där tyst i stolen och fällde en tår, men sån är jag Deal with it or get on with your life ;-)

Efter att ha sett filmen så är jag lite förvirrad vet inte om jag är Team Jacob eller Team Edward, det har ju alltid varit Edward och i böckerna är de helt klart Edward, men jag tycker inte att Robert Pattinson är lika snygg längre
och så kommer Taylor Lautner där med sin bruna vältränade sexiga kropp, haha visst visst han är 91a men skulle ärligt inte bry mig ett dugg om de om jag skulle träffa han ;-)  

om 30 min ska jag åka och jobba så man kanske ska fixa sig lite, kanske ta en dusch? näää jag håller inte på med sån skit haha

Team Jacob or Team Edward?
i think im Switzerland for now ;-)

Haha jag kom på en rolig sak som hände på bio:n en kille som jobbar på sf kommer in och hälsar oss välkommna och ber oss stänga av mobilen och allt de där, sen så säger han ja nu ska ni ju se Eclipse som är den sista filmen i Twilight-Saga trilogin, det är helt tyst i biosalen för alla lyssnar på han så kommer jag lite väl högt tror alla hörde mig Ha! ljug inte, de kommer ut två filmer till, märks att du inte är Twilight fan *Hemlig* skämdes lite över mig just då hihi men de va bara roligt

Och ja vad jag har hört så ska de komma två filmer på sista boken för att den är så lång, men vad vet jag bara nått jag hörde

I could really use a wish right now.

Det är en sak som jag inte riktigt kan förstå, efter alla
Du förstår inte hur jävla kär jag är i dig.
Jag älskar dig över allt annat.
Jag kommer aldrig att svika dig igen.
Jag lovar den här gången så snackar jag inte bara, jag kommer upp till dig.
Jag är klar med den här stan.

och så många gånger jag har fått höra de

Spelar ju ingen roll hur ja en försöker göra de är de ju något fel en då?
försökte hålla låg profil och göra de bättre en någonsin. men det vart fel de med. visste inte om du skulle bli sur om ja visade hela stan om att vi träffas eller om du skulle bli glad.
förlåt.

vill verkligen att allt ska funka.

tro de eller er ej

jag är kär i dig

och vill inget hellre en att du jag ska göra varandra lyckliga.

puss


Ja som ni ser själv, de jag nu inte riktigt kan förstå är, måndagen kom men inte han, försökte få tag på han men mobilen va avstängd, han visste att de här va sista chansen han fick, ändå när jag väl får tag på honom så svarar han med ett skratt Haha jag hamnade på Gottland, hur man kan hamna på Gottland när man ska till Umeå är fortfarande ett mysterium?

Men de klart en resa till Gottland med grabbarna är ju viktigare än att åka till tjejen som man "älskar" över allt annat som man verkligen vill att de ska fungera med den här gången.

Men man kanske måste göra samma misstag två gånger för att man ska lära sig och jag kan säga att jag kunde faktiskt inte bry mig mindre att han inte dök upp, jag är inte ens arg på han, jag känner bara en sån stor jävla lättnad just nu

Tro de eller ej, jag har de så jävla bra här uppe. Har underbara vänner, ett jobb som jag trivs fantastiskt bra på. Jag är 20 år, de finns tid till att hitta en BRA kille. Man är bara ung en gång och då ska man leva och njuta av livet, inte haka upp sig på en kille som ändå aldrig kommer bli den man vill att han ska bli.

Och till sist till dig för jag vet att du förr eller senare kikar in på min blogg, du är raderad ur mitt liv från och med den dagen du valde att åka till Gottland isf för till mig, jag vill inte vara din vän, vill inte att du ska prata med mig när jag kommer ner till Gävle, vill helt enkelt inte ha dig i mitt liv nå mer.

Jag vet att de låter exakt som förra gången då du svek mig för ett år sen, men då va jag arg och ledsen över vad du gjorde, nu bryr jag mig inte ett dugg.

Ja de va väl allt jag hade att skriva just nu, vi ses och hörs alla underbara.
ps. Just ja, jag ska ju skriva lite om min dejt med *Hemlig* också men de gör jag i ett annat inlägg ;-)


Eclips vs. work?

Nu offrar jag mig verkligen för laget, skulle egentligen gå och se Eclips med *Hemlig* men då kunde inte Linnèa jobba idag och alla som känner mig vet vilket Twilight freak jag är, men vad gör man inte när ens vänner är i nöd
Jag och *hemlig* ska se den imorgon ist ♥

Nu måste jag åka så jag hinner äta

Happy in the club whit a bottle of red wine

Haft en underbar dag med Linnèa och Malin på nydala, suuuuuuuuuuuuper fint väder, ikväll lutar kvällen mot tisdags rex ska iaf ner och hänga lite på Plaza

Dusch nu, hörs då!

Up in the clouds we'll be higher than ever
so happy i could die


For alle de gangene, nå er det slutt, så fuck deg!


Prøv å forstå, jeg vil du skal gå nå, nei
Ikke fler ord, ikke fler smil, nå, neei.
For innerst inne vet du godt det er for sent.



Baby shame on you, if you fool me once, Shame on me if you fool me twice!

Hahahaha.. vet inte om jag ska skratta eller gråta, har jag inte lärt mig ett skit på ett år? ett helt jävla år har gott hur kunde jag ens tro att de skulle vara någon skillnad den här gången.

men ja jag får väl skylla mig själv för att jag började ens lita på dig lite grann.

De va ett misstag från första början att börja träffa dig igen.

Jävla bajs måndag!

Nu har jag väntat en hel jävla vecka på att True blood ska komma ut, men näe då ska dom inte sända skiten den här veckan så de kommer ut den 13e juli!!! dom får inte göra såhär mot mig!!



jobbelijobbjobb!

Nu ska jag åka ner på jobbet kommer att jobba hela kvällen.

Hörs då!

RSS 2.0