Oh no she didn't!!

YEEEEEEEEIIIIIII!!! hon skriver blogg tänker ni nu, eller kanske inte..
ja tror ja ska lägga ner de här med bloggandet är så less, orkar inte, hur som helst så sitter jag hemma hos Chrilluz nu, vi ska kika på film, sen så ska jag försöka sova för jag ska vara hos lina tidigt imorgon, sen klockan 16.10 sätter jag mig på bussen mot umeå igen.
min tripp till Gävle har varit väldigt rolig, har lyckats blivigt skit full av att lukta på alkohol, skrapat upp en djupt sår på knät bild på de kommer när ja kommer hem (Y) ja allt har nog hänt, blivigt kompis med vänner som jag hatat fått höra massa saker från en viss idiot btw ja kommer aldrig att få mina pengar så nu kan jag släppa det och gå vidare i livet. Malins fest va jätterolig fast ja blev full och slog upp knät hehe nu har ja väl inte så mkt mer att säga så ja slänger in en gammal bild på mig och min inte älskling Alexandra



Retardooooooo!

Esmeralda vet inte hur man uppdaterar bloggen, så jag är väl tvungen att uppdatera åt henne. Har ju inte att läsa. Esmeralda är i duschen och ansar lite hår. Skulle jag tror iaf. Tvättar sig gör hon inte iaf. Not her thing. Bäret sitter här bredvid mig och hetsar om att man ska hinna med 20 över 5 bussen. No friiiken way. Och jag sitter här emd ett glas vin, min fred perry tröja och en handuk runt mig. Det blir dagen outfit. Ska slänga på mig ett par pumps bara. Skit bra.

Så nu har jag något att läsa nästa gång jag går in på bloglovin. Och btw. Om det står att ni behöver lösenord på min blogg så klicka bara på "ok" några gånger så kommer bloggen fram. Speard de word. 

Peace in the middle-east.  

RSS 2.0