Trött och dyngförkyld

Har varit lite mkt senaste veckan först Sthlm träffa J som var "dödssjuk" så som killar kan bli när dom är förkyld, sen hem till Gävle packa om, for till umeå, sov, upp tidigt, iväg till kittel, massa fest två dagar upp tidigt även där, hem till mamma onsdag blev de Olles (ytterst korkat) upp tidigt igen baksmällan sen kittel slog på så tre-fyra dagars fylla, slog till torsdag morgon, sov hos mamma tills det var dax att åka hem till umeå fre-lör blev de ju också alkohol intag och så upp tidigt varje dag, tacka fan för att när man kommer hem till Gävle så blir man dyng förkyld, så inte har man fått sovit nå då heller, vaknar kan inte andas täppt i näsan, tror jag börjar bli på bättringsvägen iaf halsen känns bättre, kanske ska ta sig ett bad och bli människa igen


Have fun, get drunk, have sex, do whatever!

En sak som jag har tänkt på, självklart får alla göra som dom själv vill, men i lördags när vi var ut så va det en tjej där som var gravid, och ganska långt gången dessutom, självklart så får hon gå på krogen om hon nu vill de men skulle det vara jag så skulle jag nog vara lite rädd, allra helst när man är på en club, där folk är väldigt fulla och bryr sig inte särskilt mkt, kan lätt snubbla över en annan, nu har ju jag inga barn och jag vet inte hur skyddad och tålig dom är i magen men att någon ramlar in i en så man ramlar ner för trappen. Kan ju inte vara bra, återigen självklart så gör man vad man vill när man vill men jag tror inte att jag skulle gå på krogen om jag var gravid, man kan styra vart man själv går och vara försiktig men fulla personer är ju väldigt oberäkneliga.


Usch och fy...

Kvällen var magisk hamnade som vanligt en lördag på schlager, hade super skoj med mina vänner, jobbigare var ju att R var där, har inte träffat han sen vi gjorde slut, sån tur så såg jag han inge mer den kvällen. Nu är det dax att sova imorgon blir det Gävle igen


Tror du att du och jag kommer att minnas denna kvällen?

Kittel va amazing!! Ska skriva om de en annan dag, nu står de annat på menyn!


Gävle idag, Umeå imorgon, Kittel på söndag..

Nu är jag hemma igen efter några oroligt mysiga dagar med J i Sthlm, han va ju där för att jobba så då va jag bara på hotellet eller sprang på stan, men jag hatar fan allt som har med kläder att göra nuförtiden, hittar aldrig nånting, köpte iaf ett par stövlar sjukt snygga, sen så har vi varit ute och ätit väldigt god mat, va på GRILL otroligt gott. Imorgon blir det umeå igen och söndag GAAAASTROOOSKIIIIIII!!!!!!!! Sjukt peppad!!!

Nä nu är jag väldigt trött. ha de!


Mooooot Stockholm!

Nu sitter jag på tåget på väg till J i Sthlm nu var de ca en månad sen vi sågs, så de ska bli mysigt :)

Puss


Dagens I-Landsproblem.. Tragiska människor.

Va inte riktigt säker om jag skulle skriva något eller inte, väljer att jag ska göra det ändå, här om dagen fick jag en väldigt otippad vänförfrågan på face, blev lite fundersam, tänkte bara strunta i det helt, men sen kunde jag inte låta bli att acceptera, så jag skrev till henne och frågade om det var något speciellt hon ville eftersom hon la till mig som vän, de jag fick till svar va ett förlåt känner inte dig måste ha blivit ett misstag, ha de bra... Ja nått i den stilen. Hon kanske inte vet vem jag är, men jag vet vem hon är och något misstag va de inte, kanske inte va hon som skicka och då gör de bara saken ännu mer tragisk. Visst man kan "råka" komma åt en knapp men de betyder ju också att den/dom personen/personerna har varit inne på min face, varför kan man ju undra. Nåja nu ska jag sova imorgon ska jag träffa J och ha några mysiga dagar i Sthlm med han.


Måndag 7e januari.

Idag blir de inte så mkt gjort, håller på att tvätta lite så man har nå rena kläder inför Sthlm resan, sen imorgon tror jag de blir lite solning och noppning av bryn, jag kan verkligen inte noppa bryna själv helt omöjligt, då därför är de lika bra att göra de på salong, särskilt när de inte kostar många kronor, lärt värt!

Helgen har varit lugn i fredags var jag bara hemma, sen på lördan var jag med Matti lagade gomat och drack vin, sen åkte vi hem till Maria drack vin där och spelade med andra ord, när vi kände oss redo drog vi till Interpool, det var längesen jag var ut, ut nu.
Eller ja i umeå var jag ju ute var och varannan dag (mamma var inte så nöjd) haha, men här hemma, de var nog personal festen och den va i nov nån gång, och när man går ut så är det ju alla stjärnor som gäller, även om dom inte levererar lika bra dom i Ume, hartan skulle jag aldrig sätta min fot på idag, bara massa tolvåringar och WT's. Så nej tack säger jag till de.

Nä nu ska jag ner i tvättstugan sen ska jag nog möblera på mitt rum, är inte riktigt nöjd just nu.


Jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liv.

Nu var det längesen jag skrev igen, är hemma i Gävle åkte hem innan nyår.
Jul firades hos mamma med mamma, Rasmus, Charlotte och lilla T, väldigt mysigt, tomten va på besök också. Tur att man hade varit snäll i år, fick en ny tv 40" väldigt nöjd, har inte haft en tv sen jag flyttade hit. Hann träffa många vänner när jag va upp vilket va kul, han också med Olles och cover!

Sen så blev det dax att åka hem igen, nyår firades med Matti, Mallan, Phil, Mogge, Ante och Parre. Ytterst skoj god mat trevligt folk härlig stämning med Beer Pong, bubbelpool skumpa raketer ja hela paketet.
På tisdag blir de Stockholm igen träffa söts J stannar till fredag, ska bli trevligt.


RSS 2.0