Make love not war

Varför ska man hålla på att bråka om exakt allt för, vem orkar hålla på med sånt, man blir bara arg och ledsen själv och i slutändan så mår alla dåligt. det är lätt att bli arg men det är också lätt att förlåta.

att man förlåter någon betyder inte att man accepterar det den personen har gjort utan man förlåter för att slippa må dåligt gå vidare med livet och glömma det som tidigare varit.

men alla har inte så lätt att förlåta väldigt många är långsynt och envis vägrar inse att man har gjort fel själv. ska alltid ha en ursäkt innan man kan ge en ursäkt tillbaka.

När vi var små så beställde min mamma en stämpel som det stod kärlek föder kärlek hat föder hat Familjen frisegård jag vet inte riktigt vart hon använde den, men det är väldigt fint och sant.

att hata någon och vara otrevlig gör bara så att den man är det emot blir arg och är dum tillbaka sen blir det bara värre och värre.  

Vänner och pojkvänner kommer och går dom enda man egentligen alltid bara har kvar är sin familj, eller det borde iaf alltid vara så. 



Nu tror säkert många av er att det här inlägget handlar om han men det gör det inte

En mening kan han få och de är väl bara såhär i'll forgive you and now i want to forget you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0