Ha det bra, vi hörs, vi ses i dina drömmar!

Imorgon är det dax att återvända tillbaka till umeå igen, en vecka är alldeles för liten stund att vara borta måste jag säga, ni som känner mig vet ju att när jag åker ner till gävle så kommer jag aldrig hem igen, en gång va jag typ här i två månader för jag orkade inte åka hem, men nu har man ju ett jobb så det är bara att pallra sig hem, vill ju hem och pussa på R också.

Dagen idag ska spenderas hos Lina och barnen, sen ska jag hänga med Alexan. sen ska jag bara hem och umgås med pappi..

nu väntar jag på att lina ska hämta mig, det värkar dra ut på föräldramötet  


har inga bilder så det får vi va utan
puss♥

Wow, wow, this way you´r gonna kill me

Haha jag gillar att det är fortfarande folk som fortfarande har hopp för min blogg.. strongt av er :-)

Hur som haver, just nu är jag i Gävle känns väldigt skönt att komma bort från Ume ett tag, helgen spenderades i Estockholmo, där vankades det 50 års fest, alltså 25*2 års fest. vi hade det super trevligt, fick träffa massa folk som jag inte sett på evigheter, så det var kul..

Nu är jag som sagt bara hemma hos pappa, han gick iväg för en stund sen för att jobba natt, så då sitter jag bara här.

Imorgon är planen att hänga med Lina och ungarna, lilla Milo har ramlat och slagit sig så han kan inte gå på sin fot, lillstackarn tycker så synd om honom.

Sen ska jag nog också försöka träffa chrullchrull, men han är inte riktigt prio ett, därför han kallas inte världens bästa chrulliz ;-)

Men nu då, 2012 har börjat super bra, jobbar 100%, har träffat supermysiga R, så nu vill jag bara hem och pussa på han ;-) bor visseligen kvar i min bunker, men det går bra en så länge.

nu sitter jag bara och väntar på att BB ska börja, eller ja inte för att pappa har elvan, men ska bråka med dator och se det där..


puss på allt som är rosa!
  

   

RSS 2.0