Like A Diamond!

Tänk vad man kan göra med en plastskiva och lite eltejp ;-)
Slängde ihop en kalender så nu slipper man ha koll på livet haha

Sen har jag varit hos lina idag och lekt med barnen, riktigt stolt över mitt mästerverk


Fredag- allt kan hända!

Bussen igen!

Nu är jag på väg till Axel för lite festligheter! Missade att kyla dunken, men det går ner ändå, man är ju inte den som spottar i glaset heller!


Nu är sagan slut!

I söndags gick jag på en tredje date med en kille han offrade sig för min skull så jag fick se den otroligt efterlängtade twilight! Jag tyckte att det var den lätt bästa av din alla filmerna, och han tyckte faktisk inte att det var bortkastade pengar/tid haha ;-)


Sooo alive!

Nu va det ett tag sen jag skrev, har inte haft någon lust! Jobbade hela förra veckan så då var jag ganska slut, men i veckan har jag inte fått nå pass så jag hoppas att dom ringer snart. Hade det inte varit För att mina små älsklingar varit lite sjuk och inte fått gått till dagis så hade jag nog klättrat på väggarna. Men imorgon ska dom dit, så imorgon blir det bara hämtning, för Henke och lina har skola/praktik.

Är på väg hem från lina nu så ikväll blir det bara att slappa och titta på serier.


Livet är för kort för att slösas bort!

Vad ska man skriva om idag få tro? Har varit ute och sökt material till min smink spegel som jag ska bygga, sen har jag ringt på en hemnäs byrå till mitt rum, nu är det bara en tv som saknas och helst nya tapeter dom röda som nu är där tycker jag inte alls om, men om det blir så att jag kommer hem igen känns det väldigt onödigt att fixa så mkt.

Nä nu ska jag fixa och dona
Ha de'


Halloween is The shit!!

Kvällen igår va super! Orkar inte skriva nu, Matti Mallan jag och Pillson har lite söndags film mys

Så här såg jag ut igår iaf


Buss buss buss och åter denna buss

Som vanligt sitter jag på bussen, har varit på Brynäs med Johan och solat och nu är jag på väg till lina min lilla älskling Leah vill ju att vi ska baka. Tidigare idag fixade jag mina naglar hos kusin Bella så nu är dom fin igen :-)

Har hittat den perfekta halloween kostymen också, men ni får vänta tills på lördag för att veta vad det är ;-)

Mina hjärtan <3


RSS 2.0