Yumeyoooo!!!!

Idag har jag varit och umgåtts med lina och barnen, Henke är sjuk så han sa inte många meningar förutom när han hade ont och då prata han i sömnen haha, när men de är synd om han lina tror han har halsfluss, inte så superskoj.

Imorgon blir det iaf umeå fira jul med mamma och träffa vännerna :) ska bli kul att komma hem lite, saknar umeå väldigt mycket.

Så här snygg såg man ut dagen efter ja opererade ut visdommstanden

Tur att man vet man är snygg i vanliga fall ;-)


Det är ändå du som väljer vem du är!

Konstigt att det år efter år är samma visa med den här förbannade snön, man kan ju fråga sig vart alla bussar tar vägen i de här snökaoset, man kan få stå och vänta på en buss i 45 min på en buss som ska gå var tionde minut. Så vart tar fem stora helvetes bussar vägen! Okej om man bor mitt på busslinjen man har ju hört chaufförer säga att jag hoppade över den och den stadsdelen för jag var försenad, men jag bor lixom längst bort alltså första/sista hållplatsen där borde de iaf dyka upp nån buss under dom här 45 minuterna, men ikke!!

Lite less nu över att vänta på bussar som aldrig kommet och man blir försenad till jobbet!


Live like its your last day!

Vad hände igår då? Nån har då gått crazy på min blogg. Har inte orkat skriva nå på ett tag.

I tisdags var jag i Sthlm och hade det väldigt trevligt med god mat och supert sällskap, höll nästan på att bli kvar en dag till pga snökaoset, hade inte gjort mig ett dugg hade velat stanna fler dagar, men vi kommer ses snart igen ;)

Idag blev det middag hos pappa för hela familjen, Lina, Henke, Matilda, Leah och Milo.

Imorgon blir det jobb och på torsdag blir det operation uuuuuh!!

Sen på tisdag om en veck kommer jag hem igen ska bli superkul att komma hem :)


RSS 2.0