Hello goodbye you are perfect right now but this bed is'nt made for two!

Nu är snart vistelsen slut för min del, på torsdag är det vin utbildning på nya jobbet, ska bli skönt att komma hem men jag kommer sakna umeå, men just nu efter att ha varit här i typ tre veckor så saknar jag Gävle och alla där nere men mest så saknar jag mileah får åka till syrran när jag kommer hem och leka med dom :) J va här i helgen och hälsade på det var väldigt mysigt middag på allstar och mys på hotellet.
Nu är det dax för dusch sen går vi se vart dagen tar mig


Apr. 14, 2013

Fortfarande kvar i umeå! Tänkte börja röra mig hemåt strax, men inte än. Ska jobba lite på Plaza först, känns superskoj att vara tillbaka igen även om det bara är gästspel, sommaren kommer bli kanonbra men hade gärna varit i umeå lite också, sommaren på båten är ju det bästa.

Idag ligger jag bara i soffan har de tråkigt, jobbade igår hade superlugnt hela kvällen sen sa de bara pang så va hela restaurangen full, slutade strax efter tolv.

Ps. Om det var nån som trodde jag var preggo så noooo way! Skulle aldrig skaffa barn än! Ds.

(Inget illa menat Lina hehe )


This is how to be a heartbreaker!

Just nu är jag väldigt glad, är i umeå gästspelade på Plaza och bara lever och njuter innan sommarn drar igång, nu sker de ju ganska mkt förändringar men de är bara positivt<3

Ikväll ska jag hänga med Linnéa tänkte jag

Ha det bäst


RSS 2.0