Erfarenhet är att veta en massa saker som man inte bör göra

Matti skickade sms och väckte mig i morse hon ville ha sitt konto nr, och nu kan jag inte somna om, kommer bli en jobbig dag för jag somnade halv fyra inatt inte bra inte bra, hur som helst så va jag tvungen att uppdatera mjukvaran i mobilen så ni fungerar den igen. tänkte jag skulle börja med badrummet nu, så vi hörs

Man ska fan ha en NOKIA 3310

Snart kommer jag slänga ut telefonhelvetet genom fönstret!
den startar bara när man tar ut simkortet och när man sätter in de igen så fattar den ingenting utan den säger "sätt in simkortet och starta om telefonen" sen har jag ju spräckt skärmen också så jag kan inte ens se vad jag ska göra med skiten!!!!





äckel telefon!!!!

Om du önskar att dina drömmar ska gå i uppfyllelse, får du inte sova för länge




Min mobil har damp så det går inte att nå mig på den, bara så att alla vet!

Bär inte på gårdagens bördor för det hör gårdagen till.

I min nya kalender står det massa citat och ordspråk, just den där borde jag verkligen lyssna och lära av, jag har nog inte träffat någon som ältar saker så mycket som jag gör, eller ja kanske Nina då när det gäller killar, haha.

Men jag ältar verkligen allt som går, det var väl väldigt stor del till att det inte höll mellan mig och den där R förstå mig rätt nu, visst han var ett jävla svin, men jag lät han heller aldrig glömma vilket svin han var, eller vad han hade gjort mot mig under alla år som vi känt varandra.

sen att han kanske började förändras de är det ingen som kommer att få veta, ljuga slutade han då aldrig göra, så det är ju inte så konstigt egentligen att jag ältade saker när de gällde oss. men som min älskade mamma skriver så har jag kommit ur det livet och vill inte leva ett sånt liv igen med lögner och svek


Älsklingen min, gråt inte över spilld mjölk heter det, dvs var glad att du tagit dej ur detta till synes fullständigt och totala destruktiva förhållande, den styrkan som du har hittat långt där inne,, den är det inte många som äger, känn dej stolt över att ha en sådan ovanlig och värdefull gåva, nu börjar livet om på nytt och du har lärt dej hur mycket som helst ,, tänk så kärleksfullt att utvecklas och att du fick ta del av den på detta viset,
Älskar dej
mamma



Vänner är det där ovanliga människorna som frågar dig hur det är och sen väntar på svaret

Nu har jag varit nere på stan har inhandlat en kalender som jag ska skriva upp massa viktiga saker i, haha who am i kidding, de händer väl inget viktigt i mitt liv, får väl bara säga att jag ska skriva upp när jag jobbar.

Jaja nu ska jag ta tag i mitt liv dvs, börja packa lägenheten


Den där E

Jag förstår inte hur jag kan ha tyckt om den här människan i snart 7 år, han är vidrig rent ut sagt.
fast det förstås, jag har ju kanske inte ens gillat han i början, när jag var 15 tyckte jag väl att det var coolt att hänga med en 5 år äldre kille, men att jag ens lät han flytta upp hit

Allt hade blivit så jävla mycket bättre om han bara stannat hemma i Gävle, jag menar vem gör så, planerar en dag som man ska komma upp, sen stänger av sin mobil och drar iväg till Gotland med sina polare, näe han skulle aldrig ha satt sin fot här, sen en vecka senare när han väl kom upp hit, jo vad gör han då? jag är snäll och tar med han för jag är på väg ut med mina vänner, jag blir utslängd från krogen ( tänk att det här är första dagen han va uppe i Umeå ) jag ringer han och berättar vad som har hänt, han säger att han kommer på en gång, det går en kvart jag ringer igen får samma svar från han, redan där började lögnerna ( eller ja dom började ju lååååångt innan ) hur som helst så väntar jag säkert 40 min på den där jävla skiten innan han tycker att nu passar det att komma, han var ju faktiskt med nå grabbar som han lyckats bli vän med.

Jag går vidare med livet, men du, du mår fortfarande dåligt, sen kan du skriva vad du vill i din blogg, för det sa du till mig här om dagen, hur dåligt du mådde och bl.a bl.a bl.a.. btv så har ni hans blogg ---> Här <---

Idag ska jag ner på stan till 15.30, sen blir det att börja slänga alla mina kläder i sopsäckar






Am i the one who is crazy?

Nytt liv, ny header kände att det kanske var dax eftersom jag inte är mörkblond längre och har inte varit de på väldigt länge

Så tack tack tack tack tack Chrilluz som fixade den till mig

He's the one and only always ♥



Btw så har mamma fått världens coolaste kattunge, eller ja inte mamma utan Topsy
hon är helt svart sen har hon massa vita strån helt random överallt plus att hon har två vita streck på ryggen


På bilden ser hon grå ut, men det beror på blixten

Nu blir det sängen puss puss

Is anybody out there? It feels like I'm talkin' 2 myself

Efter att ha suttit i telefonkö i 100 år fick jag tag på Umeå energi och berättar att jag ska flytta, och då frågar dom om jag har bostaden som nuvarande hyresvärd och ja det har jag ju, så då svarade hon att de sägs upp automatiskt när man säger upp lägenheten, så det var ju ett onödigt samtal, sen ringer jag min el och där får jag till svar att om du ringer Umeå energi så sköter dom alltihopa, Jaha?! så jag hade alltså inte behövt suttit i 100 års telefonkö för att allt sker automatiskt bara för att jag bor hos bostaden?!    

kändes väldigt onödigt

nu ska jag sätta igång med min lägenhet om jag ska bli klar nån gång

A liar has to have a good memory

jo det lätt att göra de.
men om han tränar så vet ju vart han är och med vilka 
så han tränar ju för bli bättre och tror inte du ville ha han hemma om han inte fick.han klättrar fan på vägen tro mig ja vet.
sen kanske de inte skulle skada med lite sympati du får ju snygg kropp att känna kolla på istället för en fett data spelande kille ? 
utan vänner.


men de upp till dig ja vet vad ja föredra och de värt lite ensam tid för de.
Du säger att du känner oss båda, nu har jag funderat och funderat, det finns ingen som känner både mig och han, iaf inte nån som skulle känna oss båda lika mkt så om det är han du känner så som det verkar vara, så har du ingen aning om hur jag är och vad jag är kapabel till.
när jag läser din senaste kommentar så är det nästan så att jag tror att det är Rickard som har skrivigt den pga att det är så mkt felstavat, och skulle det vara så, så är du ju bara världens tönt om du påstår dig vara någon annan

någon som känner er båda

Okej någon som känner oss båda? du kanske vill förklara vad du menar med de? det var inte jag som aldrig va hemma eller "tränar" 7 dagar i veckan eller blir försenad hem från träningar etc. etc.
Och kanske våga säga vem du är, men det är jävligt lätt att sita bakom en dator och kläcka ur sig en massa skit när man är anonym

5 tecken på att din partner är otrogen

1. Förändrat humör och uppförande: Din partner reagerar opassande och kommer med mistänksamma idéer. Din partner kan ha humörsvängningar och blir lätt frustrerad och irriterad.

2. Din partner visar minskat intresse för dig. Saknandet av intresse kan innebära att din partner är otrogen. Hon eller han kanske inte har lust till sex lika ofta längre.
3. Plötsligt ökat intresse för sitt egna utseende. Om din partner plötsligt utvecklar ett intresse för sitt egna utseende kan det vara ett tecken på att han eller hon försöker att förbättra sig själv och bli mer attraktiv för en annan partner.
4. Din partner spenderar allt mer tid hemifrån. Är din partner borta mer än vanligt? Kanske har hon eller han inte heller några godtagbara ursäkter, eller hittar din partner på ursäkter som verkar suspekta och orealistiska.
5. Jobbar din parter övertid allt jämt? Detta är en klassiker blad alla otrohetsursäkter som män brukar ge, men i allt större utsträckning så använder även kvinnor denna ursäkt för att dölja sin otrohet.



Fyra av fem stämde väl in.

It's not the end of the world

Nu är jag hemma hos mamma, kom hit för ca en timme sen, har fått massor fixat på stan idag
orkar inte skriva nå mer ska se på film med Theresa

I can see the light in the end of the tunnel.

Idag ska det skrivas kontrakt, så nu blir det flytt så fort som möjligt, jag har kommit fram till att jag har alldeles för mkt saker för mitt eget bästa, men mycket av det ska kastas såsom min dubbelsäng mitt skrivbord, en tv som gått sönder, sen får resten hamna hos mamma eller i förrådet.

just ja, jag har fixat min tv dosa också, det har varit typ 3 knappar som har fungerat och inga kanaler va på sin rätta plats, så jag skruvade upp dosan och vad hittar jag? jo hela dosan är helt kladdig typ saft, så jag torkade av den och vips så fungerade den prima igen, så nu mår jag inte dåligt av att behöva ta med den tv:n till mitt nya ställe

mutade min lillasyster också att komma och diska åt mig det va de lätt värt.

nu ska jag göra mig i ordning så till nästa gång..

Boys will always be boys

imorgon blir det ner på stan och leka lite med Thilli ska på arbetsförmedlingen och lämna in papper, sen blir det väl en fika i vanlig ordning

men nu tror jag att jag ska sova så jag tar mig upp imorgon 


You said you loved me you're a liar

Cause you never, ever, ever did baby...


Blir inge mammi idag, det snöar så mkt ute så jag orkar inte åka, ska gå iväg och köpa cigg sen ska jag titta på BB
sen blir de till att lägga mig och sova så åker jag till mamma imorgon.

alltså två gånger som jag har skrivit "och" nu på 2 min har jag råkat skriva "ock" vet inte riktigt vart min hjärna har tagit vägen, visst Älex glömde iofs den på Wayne's och jag kommer inte ihåg om jag fick tillbaka den innan jag åkte hem.  Älex fick jag tillbaka den?

Tvekis på den, de är väl därför som jag har varit så lost sen jag kom hem från Gävle.


vet inte va de är för fel men jag kan iaf inte lägga in ett youtube klipp
nu blir det affären

Love isnt blind it's retarded

undra om jag ska fara hem till min mamma idag, är så trött på att vara ensam nu så jag tror jag blir tokig
ska bli skönt att flytta till Haga då blir jag aldrig ensam, tänkte att jag ska kika klart på Desperate Housewives först sen ska jag åka, jag är jätte sugen på att dra på olles ikväll det är ju restaurangsöndag som jag inte varit på, på hundra år känns de som. så om någon är sugen hör av er

073-76 318 76



Haga soon i'll be there..

Igår blev det jobb men inte speciellt längre bara 6½ timme och jag kom på mig själv när jag hade slutat och skulle gå och byta om att jag inte hade rökt en enda gång, hade inte ens haft en tanke på de, så 6½ timme utan att röka ganska bra de, fast jag rökte ju förstås när jag va på väg hem.

Idag tänkte jag att jag skulle börja packa, jag har ju så jävla mkt skit så skulle ju behöva hjälp eftersom jag hatar att slänga saker så helst att min mamma skulle komma hit då tänker jag, men diska skulle jag iofs kunna göra

Undrar när Andrew ringer om kontraktet då? skulle kännas bra att veta.

Nu ska jag hoppa in i duschen kanske ta mig ett bad  


Man tar ju inte med sig mat till en restaurang

Visst jag är inte känd för att vara påhittig men vissa saker har jag velat göra, så som att åka och jobba i ett varmt land tjäna skit lön men mest bara för kul skull och vad har jag fått till svar? jo att det är jag för gammal för nu såna saker gör man när man är 20-21, jag hatar värme osv osv.. 

Och vad ska de där äcklet göra? jo dra till Rhodos och jobba som bartender, inkastare etc med hans äckliga polare.
men det är klart nu är han singel och kan göra vilken skit han vill, hoppas att han kommer hem med HIV.


Usch och fy jag blir så arg
Men du kan må dåligt de tycker jag, du förtjänar inte att må bra.

Got a feeling i'm leaving something behind

God morgon, igår blev det jobb för hela stanten, så jag missade ju Hoffe men jag hade hur som helst inga pengar eftersom den där idioten aldrig gör som han ska.

Höra av sig 04.45 är ju som vanligt din grej, men du ska ut ur mitt liv så lägg ner att höra av dig på fyllan. tycker det är väldigt skönt att du ska flytta till tattar Holmsund där passar du in.

ikväll blir det jobb på Times kitchen till typ 21-22

Jag säger tack och hej för mig

Trött som fan är jag nu, kom just hem efter ett 14 timmars arbetspass, nu blir det lite Weeds sen sova sig

To come and say your sorry is not enough

To belive that its over i just what i need
You will see i dont need you around anymore!


Nu blir det jobb till noll noll

And the moment comes when I no longer know your name

God morgon god morgon! solen skiner livet leker och vad ska jag göra idag jo jag ska jobba tills inatt haha så jag missar det fina vädret helt.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen göra mig i ordning för jobbet

I just had sex..

så många som de är som läser mig blogg kan man ju tycka att nån kan kommentera också, men det kanske bara är jag. 






Men jaha!?

vad ska jag göra nu då? har kikat klart på hela OC och de finns inget annat roligt som jag vill titta på
ska väl försöka få i mig någon mat också men eftersom den där idioten tog med dig allt så kan det bli svårt, och eftersom jag inte har några pengar så kan jag inte köpa någon mat heller

kult liv man lever, men tur att jag ska flytta snart då kommer allt bli bättre, inga dåliga minnen en ny start.
ska bli väldig skönt att äntligen kunna gå vidare.
och till skillnad från dig så är inte jag den som hoppar på näst bästa person som kommer i min väg.


I gave you everything i had, the good, the bad.

I morse när jag vaknade kände jag mig helt jävla groggy, sen i måndags har jag väl sovit 4 ½ timme
i går jobbade jag 15 timmar utan att ha sovit en blund, inatt somnade jag på en gång när jag kom hem så nu har jag sovit 12 timmar imorgon jobbar jag 11 till 00, men men de blir ju cash iaf (Y)

fick den här texten skickad till mig på face

when he tells you you ain't nuttin don't believe him
And if he can't learn to love you you should leave him
Cause sista you don't need him ...

I wouldn't even cry on your funeral..

hahahaha, vet inte om jag ska skratta eller gråta, men det där jävla svinet har tömt min frys när han drog, jag förstår inte hur dum i huvet man får vara, det är så jävla skönt att slippa den där människan som bara suger energi utan att ge ett skit tillbaka

Cause the day's no more the same without you.

No they are just so much better.


idag har jag fått massor fixat, om någon dag ska jag skriva kontrakt och sen är det bara att flytta, ska bli jävligt skönt. bara dåliga minnen som sagt

när jag kom hem idag gick jag ut med soporna och när jag kommer ut ut hissen igen på vägen upp springer jag nästan in i en man, han blev skit rädd jag blev skit rädd, han höll på att ramla in i Mattias elrullstol haha

hur som helst jag går in i lägenheten sen plingar det på dörren och det är samma man som jag just skrämt livet ur
de visar sig att han är från typ brandförsvaret/brandskyddsföreningen what ever something like that

iaf så kommer han in och berättar om massa saker han stannade säkert 45 min, väldigt trevlig kille, för arbetsskadad för sitt eget bästa, så idag blir det inte mkt till städning

ska försöka få i mig lite mat först, har inte ätit något alls idag bara druckit kaffe, det är ju säkert bra.


We're like fire and rain you can drive me insane.

Happy happy happy!

Idag ska jag gå och prata med hyresvärden på min nya lägenhet, kan för de första inte bo kvar här för den är alldeles för dyr, borde ha fattat de när jag flyttade in men men,  för det andra kan jag inte ens vara i den här lägenheten utan att må dåligt, tidigare har det ändå varit bra minnen men vart jag än går så är det bara fredag natt all over again, det funkar inte måste bort härifrån och börja om mitt liv på nytt, utan folk som gör så att jag mår dåligt.

Sen så väntar väl eventuellt en Gävle tripp också beror på hur mkt jag får jobba.
Nu vill jag ha mig en rebound guy som inte är mongo någon som tänker på mig och inte bara på sig själv, vart hittar man en sån då tro?


Me and my love!

Things change and life goes on.

Undrar om jag ska skriva något här eller inte, näe jag tror inte de, ni vet redan vad som har hänt och dom som inte vet de är det förmodligen så för att jag inte vill berätta,  have a nice one

Lika som bär?

Tänker på det här varje gång jag ser någon av dom här två personerna
Bara jag eller är dom lika som bär?

RSS 2.0